• TAIWAN Besdia Polizor Aer și Aer Lapper UTR-20 Mico accident vascular Cerebral Turbo Aer Lapper

TAIWAN Besdia Polizor Aer și Aer Lapper UTR-20 Mico accident vascular Cerebral Turbo Aer Lapper

Referinta: a453

Conditie : Produs nou

 • 584.99lei

 • Dimensiunea Pachetului: 35cm x 25cm x 5cm (13.78in x 9.84in x 1.97in)
 • Greutate Pachet: 0.8kg (1.76lb.)
 • Tip De Unitate: bucata

Distribuiti

\\ UTR-20 Mico accident vascular Cerebral Turbo Aer Lapper de Mare viteză, micro accident vascular cerebral(0,15 mm) și cu vibrații reduse. Se potriveste pentru detalii și colțul zonei de lepuit. Stoc de Presiune a Aerului în Greutate Dimensiune 0,15 mm 90psi (6.2 kg/cm 2 ) 190g Ø28x200L (mm)

Adunarea generală

În scopul de a obține cea mai bună stare de unelte pneumatice și extinde durata de viață, este nevoie să se conecteze trei puncte în combinație pentru a obține capacitatea de a filtra de vapori de apă, control de presiune de admisie și de lubrifiere. Piesa în Trei puncte combinație ompressor

(Filtru· Regulator· Lubrifiere)

Îmbunătăți utilizarea de performanță și de viață cerinte:

În scopul de a obține cea mai bună stare de unelte pneumatice și extinde durata de viață, este nevoie să se conecteze trei puncte în combinație pentru a obține capacitatea de a filtra de vapori de apă, control de presiune de admisie și de lubrifiere.

l Înainte de a utiliza instrumentul pneumatic, asigurați-vă că pentru a verifica că nu este suficient ulei în baia de ulei în trei puncte combinație.

am trei puncte combinație de presiunea de intrare la 90 psi (6,2 kg / cm 2 ) este cea mai potrivită stare pentru utilizare.

l Înainte de utilizare, vă rugăm să verificați dacă în trei puncte, o combinație de sticlă de apă este plin, dacă prima plin de apă va fi externat.

l Regla în trei puncte combinație de ulei de admisie, este recomandat de aproximativ 2 centimetri cubi pe minut (des folosite).

eu Dacă vă confruntați cu o vacanță sau nu folosiți unelte pneumatice pentru o lungă perioadă de timp, în prima deschidere, vă rugăm să ridice o combinație de trei puncte în ulei pe minut 4CC, în timp ce deschiderea unelte pneumatice redus viteza la ralanti 20-30 de secunde, astfel încât uleiul este, într-adevăr, După ungere de fiecare parte, și apoi se adapteze la viteza normală de utilizare este mai bine.

am Selecție de lubrifianți: a nu se folosi prea gros lubrifianți, este recomandat să folosiți ulei de circulație R32. Funcționare, pornire / oprire setare:

§ Comutator ON / OFF este utilizat într-un rotativ de mod. Când comutatorul corpului supapei se confruntă cu utilizatorul, rotiți-l în sens invers acelor de ceasornic și rotiți-l în sensul acelor de ceasornic (OFF).

※ Înainte de a utiliza instrumentul pneumatic, asigurați-vă că întrerupătorul este în "OFF" de stare.

§ Atunci când porniți instrumentul pneumatic comutator, vă rugăm să rândul său, de 90 °, astfel încât să puteți ajunge la viteza maximă, dacă unghiul de rotație este prea mare, nu numai nici un efect și va provoca comutarea supapei cu leziuni. dispozitiv de protecție

Vă rugăm să poarte echipament de protecție, cum ar fi antifoane, ochelari de protecție, șorțuri de siguranță, căști de protecție, mănuși și așa mai departe. Pneumatice pentru instrumentele după utilizare, instrumentul trebuie să fie păstrate într-un loc curat, uscat, și este recomandat pentru a stoca la temperatură constantă, pentru a evita schimbarea bruscă a temperaturii mediului. Nu scăpați pneumatice instrument pneumatic nu este complet oprit în timpul funcționării. Detaliate de normele de siguranță și memento-uri

Atunci când se utilizează scule pneumatice, siguranța este principala cauză. Instrumentul pneumatic trebuie să fie operate în condiții de siguranță. Vă rugăm să citiți următoarele dispoziții înainte de utilizare și de a folosi instrumentul pneumatic în condiții de siguranță.

§ Acest pneumatice instrument este proiectat pentru slefuire sau gravură și bine lustruit și alte aplicații industriale, nu folosesc corpul!

§ Verificați presiunea aerului înainte de operație, presiunea de mai jos 90psi (6.2 kg / cm 2 ) va reduce viteza și puterea, dar mai mare decât 90psi va duce la accelerarea de funcționare , care este verydangerous , și va scurta durata de viață a instrumentului!

§ Vă rugăm să folosiți bună calitate abrazive, consumabile, vă rugăm să nu utilizați deteriorat cu materiale de slabă calitate sau de calitate slabă.

§ În cazul în care cifra de zgomot depășește 85 dB (A) în timpul funcționării, operatorul trebuie să poarte dopuri de urechi sau antifoane.

§ Utilizarea operatorului pentru o perioadă lungă de timp poate provoca leziuni din cauza vibrațiilor, în special palma și brațul. Munca daune cauzate de vibrații depinde de mulți factori, cum ar fi tipul de consumabile utilizate, procesului, starea fizică a utilizatorului, mediul de lucru, ore de lucru, temperatura și așa mai departe. Deci, operatorul trebuie să utilizeze unelte pneumatice, în conformitate cu ISO5349 dispoziții de construcție.

§ Atunci când este utilizat, să acorde o atenție la păr, haine largi sau cravata pentru a evita să fie implicați în unelte pneumatice.

§ Zona de lucru trebuie să fie bine ventilat, de preferință cu un colector de praf, pentru a evita inhalarea de praf sau de gaze evacuate de la compresorul de aer.

§ Dacă orice lubrifiant petele ochii sau ingestie accidental, vă rugăm să caute tratament medical imediat.

§ Nu modifica sau elimina unelte pneumatice fără permisiunea sau consimțământul producătorului.

§ În timp ce instrumentul pneumatic este în funcțiune, asigurați-vă că nu atingeți consumabile în rotație.

§ Asigurați-vă că pentru a utiliza scântei care sunt produse fără a răni oamenii din jurul lor sau stropirea lor în substanțe inflamabile.

§ Asigurați-vă că piesa de prelucrat este deja sprijinite sau fixate, pentru a evita zboară afară din piesa de lucru.

§ Nu utilizați conducte de aer, altele decât echipamentul standard, și nu trageți de conducte atunci când le utilizați. Recomandat de prindere lungime și cerințele de siguranță pentru rotații și lungime extensie

Etichete: Polizor, polizor aer, Ieftin polizor, De înaltă Calitate polizor aer.

 • DIY Consumabile: Pentru prelucrarea metalelor
 • Nume De Brand: Besdia
 • Tip: Rectificator
 • Greutate: 190g
 • Numărul De Model: UTR-20
 • Dimensiuni: 28x200L (mm)
 • Sursa De Alimentare: pneumatice

Accesorii

[HATLANDER]Broderie Craniu de baseball capace de pălării hip hop snapbacks margine plat oase gorra sport sepci snapback pentru barbati femei unisex [HATLANDER]Broderie Craniu de baseball capace de pălării hip hop snapbacks margine plat oase gorra sport sepci snapback pentru barbati femei unisex Material: bumbac/poliester Dimensiune:reglabil, Reglabil pentru 6 7/8, 7,7 1/8,7 1/4,7 1/2(55-59cm) Reglabil Pentru masculin și feminin Culoare: Negru, Alb,albastru,Albastru deschis,roșu Bordeaux Pentru
Legate de
En-gros 10buc 2016 Nou Zodia Berbec Stele Astrologie Pandantiv Constelație Femei Farmec Coliere Simple Știință Bijuterii Caracteristici: Nou și de înaltă calitate. Cel mai bun cadou pentru prietenii tăi și de tine Foarte individualizeze, să-ți valul la o dată Wild, personalitate, foarte populare Brand:Everfast Material:alama/cupru La lungime lant: 45cm Aur Placat cu Argint,alte culori pot fi personalizate 1. Anuntbazar.ro
Legate de
Gakadi Pistrui Scoate Crema Din 18 Zile-rezultat Uimitor Ingredient: ,perla,ginseng, ,,polen,bletilla, , Eficiență: Se poate albire,elimina pistrui si a ridurilor, Face pielea fragedă și albă, lăsând pielea moale și netedă. Se poate elimina , erupții cutanate,pistrui,la fața locului negru, cyasma,Soare radiatii ultraviolete creează pete,acnee, Acest produs savurat de către tineri și bătrâni, se poate
Legate de
2.4 100% de brand nou și de înaltă calitate Tip: fără panou tactil Dimensiune:2.4 SPI-Serial zona de Afișare:36.72(W)X48.96(H)mm Driver element: a-Si TFT cu matrice activă Pixel aranjament: RGB cu benzi verticale Driver IC: ILI9341 Iluminare din spate: LED-uri Albe Vizualizarea Direcție: de la ora 6, Adâncimea de Culoare: 262K/65K Rezolutie (puncte): 240RGB*320Dots 5V compatibil,
Legate de
HVVLF 2018 Ieftine Rochii de domnișoară de Onoare Sub 50 O-linie Mâneci Capac Albastru Regal Sifon Broderie Nunta Rochii de Petrecere 2.Măsurarea Ghid Perfect-montaj rochie începe cu perfect măsurători. Înainte de a comanda un made-to-measure rochie de DHgate.com recomandăm găsirea unui profesionale croitor local care vă poate ajuta să măsurați cu precizie. Aici, vă vom arăta care sunt necesare măsurători și cum să ia în mod corect a acestora. Avertisment: măsurarea tine la domiciliu este
Legate de