Izolație Eficientă pentru Acoperișuri Plate

Izolație Termică din Polistiren Extrudat (XPS): Polistirenul extrudat (XPS) este o alegere populară pentru izolarea acoperișurilor plate datorită rezistenței sale ridicate la apă și compresiune. XPS este un material durabil care oferă o barieră eficientă împotriva pierderilor de căldură și asigură o izolație termică excelentă.

Spumă de Poliuretan: Spuma de poliuretan este un alt material izolant eficient pentru acoperișurile plate. Acesta se aplică sub formă lichidă și se extinde, umplând golurile și creând o barieră termică continuă. Spuma de poliuretan oferă o izolație excelentă și este ușoară, reducând încărcătura pe structura acoperișului.

Lână Minerală: Lâna minerală, cum ar fi cea de sticlă sau cea de rocă, este utilizată frecvent în izolarea acoperișurilor plate. Aceste materiale oferă o rezistență ridicată la foc și au proprietăți excelente de izolare termică. Lâna minerală este ușoară și poate fi dispusă în straturi pentru a atinge niveluri de izolare termică optime.

Izolație din Celuloză: Izolația din celuloză este o opțiune ecologică și sustenabilă pentru acoperișurile plate. Aceasta este realizată din materiale reciclabile și oferă o bună izolație termică. Izolația din celuloză este adesea pulverizată sau suflată în straturi pentru a asigura o acoperire uniformă.

Panouri Termoizolante Rigide: Panourile termoizolante rigide, cum ar fi cele din fibră de sticlă sau poliisocianurat (PIR), sunt o soluție eficientă pentru acoperișurile plate. Aceste panouri oferă o izolație excelentă și sunt ușor de instalat. Panourile PIR sunt cunoscute pentru performanța lor ridicată în termeni de izolare termică.

Membrane Hidroizolante cu Izolație Integrată: Unele sisteme de acoperiș plat vin echipate cu membrane hidroizolante care includ și un strat de izolație termică. Aceste membrane sunt concepute pentru a oferi o barieră eficientă împotriva apei și pentru a asigura o izolație termică adecvată.

Scroll to Top